اتفاقا avi / 179 مگ اونو دارم باز هماهنگ نیستRmin نوشته شده:زیرنویس های فصل 4 فقط با فرمت avi هماهنگه و با mkv هماهنگ نیست ولی اگر خواستید میتونید خودتون با mkv هم سینکش کنیدaminam نوشته شده:ببخشید
زیرنویس فصل 4 هماهنگ نیست با نسخه داخل سایت / هماهنگ شدهاش هست ؟؟
امروز: چهار شنبه 21 آذر 1403, 3:46 pm
اعلام مشکل ناهماهنگی زیرنویس ها
Re: اعلام مشکل ناهماهنگی زیرنویس ها
متاسفانه فصل 4 و احتمالا فصل 6 مشکل ناهماهنگی رو دارن.aminam نوشته شده:اتفاقا avi / 179 مگ اونو دارم باز هماهنگ نیست
ممنون از زیرنویس شماSHaHaB نوشته شده:متاسفانه فصل 4 و احتمالا فصل 6 مشکل ناهماهنگی رو دارن.aminam نوشته شده:اتفاقا avi / 179 مگ اونو دارم باز هماهنگ نیست
ولی اینجوری اطصلا فایده نداره /
این مترجم شما نسبت به کدوم نسخه زیرنویس کرده ؟؟
الان فصل 4 /5 /6 تا اینجا که تست کردم مشکل داره هنوز بقیهاش رو نگاه نکردم ببینم /
واقعا آدم دلسرد میشه با این زیرنویس به ادامه دیدن /
زحمت کشیده ولی بگه کدوم نسخه ما هم اونو بگیریم با هر نسخهایی تست میکنم هماهنگ نیست
ممنون
- Homer_Simpson
- مدیر سایت
نه. برای من ناهماهنگ نیست.SHaHaB نوشته شده:متاسفانه فصل 4 و احتمالا فصل 6 مشکل ناهماهنگی رو دارن.aminam نوشته شده:اتفاقا avi / 179 مگ اونو دارم باز هماهنگ نیست
:::: راهنمای دانلود ویدیو ها ::::
تاپیک مربوط به مشکلم را پیدا نکردم مجبور شدم اینجا پیام بدهم
من الان رسیدم به بخش هفت و هشت ، چرا بعضی از قسمتهای این فصلها زیرنویس ندارد ؟؟؟؟
لطفا رسیدگی کنید
من الان رسیدم به بخش هفت و هشت ، چرا بعضی از قسمتهای این فصلها زیرنویس ندارد ؟؟؟؟
لطفا رسیدگی کنید
چون هنوز مترجمی اقدام به ترجمه و ارسال زیرنویس ها به سایت نکرده است.davidkami نوشته شده:تاپیک مربوط به مشکلم را پیدا نکردم مجبور شدم اینجا پیام بدهم
لطفا رسیدگی کنید
چه موقع ترجمه میشوند ؟؟؟
به چه طریق اطلاع رسانی میکنید ؟؟؟
با تشکر از شما
با تشکر از شما
به مترجم بستگی دارهdavidkami نوشته شده:چه موقع ترجمه میشوند ؟؟؟
با تشکر از شما
اساس کار اینجوریه که هر مترجمی هر قسمتی دوست داشت می تونه ترجمه کنه و به ترتیب نیست.
مسلما زیرنویس های جدید در سایت قابل مشاهده خواهند بود.
- Homer_Simpson
- مدیر سایت
البته همینالانشم تقریبا به تتیب دارن بالا میرن.
:::: راهنمای دانلود ویدیو ها ::::
زیرنویس فصل ۵ هم با هیچ کدوم از نسخه هایی از سریال که دانلود کردم هماهنگ نیست با اون روش هایی هم که گفتید هماهنگ بشو نیست