ولی برنزو موافقم!!! Excellent!!

پست توسط amon47 » چهار شنبه 27 مرداد 1389, 3:00 pm
bart نوشته شده:بازم همون مشکل پیش اومد، پلیس ویگام دقیقا مثل هومر dumb یعنی احمقه! خنگه!
ولی برنزو موافقم!!! Excellent!!
پست توسط سينا سيمپسون » جمعه 12 شهریور 1389, 10:16 pm
پست توسط amon47 » شنبه 13 شهریور 1389, 6:29 pm
داداش اون بیچاره ها حداقل احساسات دارنسينا سيمپسون نوشته شده:سلام
به نظره من سلما و خواهرش از همه پست ترن واقعا تنها شخصيت هايي هستند كه وقتي ميبينمشون موي تنم سيخ ميشه.:دي
پست توسط ehsan » چهار شنبه 17 شهریور 1389, 3:24 am
من نمیدونم چرا بعضیا از فلدرز متنفرن.بالاخره اونم حق داره عقاید خودشو داشته باشهomidkorat نوشته شده:شخصیتی کاملا منفی فکر نکنم تو سریال وجود داشته باشه. از همه تقریبا منفی ها، یه رگه هایی از عاطفه (هرچند کم) هم دیدیم.
اسمیترز هم پاچه خواهر نیست. واقعا عاشق بورنز هست. البته عشق رمانتیک!
ولی اگر بخوایم بگیم خودمون از کدوم کاراکتر بدمون میاد، من هم از فلندرز و نمونه های واقعیش تو جامعه خودمون بدم میاد!
پست توسط ehsan » چهار شنبه 17 شهریور 1389, 3:34 am
خب در کل مو ادم باحالیه ولی نمیشه گفت اصلا پست نیسMahyar نوشته شده:آره منم فعلا از مو هیچی ندیدم.در کل هیچ شخصیت پستی نداره همه یه جا خوبن یه جا بد.نمیشه گفت یه نفر پست ترینه!shlooney نوشته شده:آخه موي بيچاره كجا پست بوده يك مثال بزنيد ما هم بفهميم!
پست توسط ehsan » چهار شنبه 17 شهریور 1389, 3:55 am
این منفور بودن پتی و سلما فکر کنم بیشتر به خاطر مشکلات جنسی شون و نحوه رفتار جنسی شون باشهamon47 نوشته شده:داداش اون بیچاره ها حداقل احساسات دارنسينا سيمپسون نوشته شده:سلام
به نظره من سلما و خواهرش از همه پست ترن واقعا تنها شخصيت هايي هستند كه وقتي ميبينمشون موي تنم سيخ ميشه.:دي![]()
پست توسط ehsan » چهار شنبه 17 شهریور 1389, 4:05 am
پست توسط mahmood666 » پنج شنبه 8 مهر 1389, 10:13 pm
پست توسط babak_deghat » پنج شنبه 8 مهر 1389, 11:06 pm
بازگشت به “گفتگو در مورد قسمت ها”
AcidTech by ST Software Updated for phpBB3.2 by Ian Bradley
توسعه یافته توسط phpBB® Forum Software © phpBB Limited
phpBB Persian پشتیبانی فارسی