بهترين و بدترين اپيزود سيزن 21
بهترين و بدترين اپيزود سيزن 21
به نظر شما بهترين و بدترين اپيزود سيزن 21 كدوم اپيزودها بودند؟
به نظرخودم بهترين: The Bob Next Doorبود خيلي باحال بود(Homer the Whopper هم عالي بود اما به اون نميرسيد)
بدترين هم: The Greatest Story Ever D'ohed تيكه هاي خنده دارم داشت مثلا اون عربه كه هي فحش ميداد ولي خب به نسبت بقيه اپيزود هاي اين سيزن زياد جالب نبود.
به نظرخودم بهترين: The Bob Next Doorبود خيلي باحال بود(Homer the Whopper هم عالي بود اما به اون نميرسيد)
بدترين هم: The Greatest Story Ever D'ohed تيكه هاي خنده دارم داشت مثلا اون عربه كه هي فحش ميداد ولي خب به نسبت بقيه اپيزود هاي اين سيزن زياد جالب نبود.
Re: بهترين و بدترين اپيزود سيزن 21
کاملا باهات موافقم.شایان جان.منم فکر می کنم The Bob Next Door از همه بهتر بود.بدترینش رو هم همینی که گفتی.
- babak_deghat
- کاربر ثبت شده
- محل اقامت: شــیــر ا ز
من که خودم هنوز سیزن 21 رو ندیدم ولی از بقیه سایتها شنیدم he Greatest Story Ever D'ohed از همش بدتر بوده.به قول معروف :!worst episode ever
Thanks to television i can't remember what happened 8 minutes ago
من قبول دارم he Greatest Story Ever D'ohed از همش بدتر بوده و بهترين اپيزود بعد از The Bob Next Door ايپزود Million Dollar Maybe بود.
- babak_deghat
- کاربر ثبت شده
اپیزود 2 این سیزن خیییییییلی باحال بود! مخصوصا به خاطر اینکه مسخره ی مستند و کتاب "راز" کرده! اگه دیده باشید دو تاشو میدونید چی میگم! منکه خیلی حال کردم!
- babak_deghat
- کاربر ثبت شده
بدترین قسمتش هم the devil wears nada هست یا به قول معروف !!!wosrt episode ever
قسمت رازم باحال بود!
ولی من می خوام دوباره ببینم که بتونم درست انتخاب کنم
فعلا اپیزودی که دختر گرونینگ اومده بود با بارت دوست می شد و حسابی ماچ و بوسه رد و بدل کردن، بهترینه! تا ببینیم چی میشه...!!
ولی من می خوام دوباره ببینم که بتونم درست انتخاب کنم
فعلا اپیزودی که دختر گرونینگ اومده بود با بارت دوست می شد و حسابی ماچ و بوسه رد و بدل کردن، بهترینه! تا ببینیم چی میشه...!!
- Homer_Simpson
- مدیر سایت
از نظر من همه ی اپیزود ها خوبن.
:::: راهنمای دانلود ویدیو ها ::::