نقل قول ها رو خلاصه کردم که شلوغ نشه:
shlooney نوشته است:
يه چند تا سايت هست كه اسمايلي سيمپسونز داره ميخواستم بگم اين ياهو ها ديگه قديمي شده اگه انارو بزنيد خيلي بهتريه
مشکل این شکلک ها این هست که احساسات رو بیان نمیکنه. شکلک های یاهو خیلی بین ایرانی ها جا افتاده.
bart نوشته است:
کاشکی میومدیم با هم اتحاد تشکیل می دادیم که یه انجمن ثابت و واحد واسه ایرانیای طرفدار این مجموعه داشته باشیم!
بله. مشکل من این بود که تو قالب اصلی نتونستم جایی برای لینک گذاشتن باز کنم. بنر که متاسفانه نمیتونم بذارم، ولی مطمئنا لینک کلوب شما رو تو صفحه اصلی بالاخره جا میدم.
در مورد اتحاد و همکاری باهمدیگه هم فکر نکنم دیر شده باشه. هر دومون به یه موضوع علاقه داریم. پس فکر نکنم مشکلی باشه.
تو امضاتون هم هر چی مایل هستید میتونید بذارید. حتی بنر کلوبتون.
شما هر پیشنهادی در مورد همکاری داشتید من در خدمتم.
Homer نوشته است:
1. کاش یکم آواتار ها بزرگتر بودند، کاش یکم فضای بیشتری برای آپلود قرار میداری
2. رنگ سایت خیلی خوبه ، دوسش دارم
3. یم مشکلی که خیلی بزرگه فکر کنم اینه که خیلی نوشته توی فروم هست...
4. جای بعضی از دکمه ها خوب نیست مثلا ویرایش...
5. برای پست جدید دادن هم صفحه دومی که میاد میگه ارسال شد خیلی اضافیه
1- آواتار بزرگ باعث میشه لود صفحه ها سنگین تر بشه. همین جوریش هم این بگراند، هدر و فوتر سنگینه. در مورد آپلود هم اگر دست من بود به هر نفر یک گیگ اختصاص میدادم. متاسفانه منابع هاست محدود هست و همینش هم ریسک بوده.
2- همچنین
3- اتفاقا سعی کردم تا جایی که میشه خلوت کنم. برای همین بخش هم کمتر زدم. حالا سعی میکنم خلوت تر بشه. یا جمع و جور تر.
4 و 5- این دو موردی که فرمودین اختصاصا به خاطر سیستم انجمن phpBB هست. و تنظیمی برای این موارد در مدیریتش نیست. مگر اینکه به سورس php اش دستکاری کنم که سخته! به هر حال اینها استانداردهای انجمنی هست که برنامه نویس هاش مشخص کردن.
در مورد یاهو و جیمیل هم باید بگم من خودم اصلا اکانت یاهو ندارم و از گوگل تاک استفاده میکنم. ولی خب اینم از پیش فرض انجمن بود که البته میشه این گزینه ها رو اضافه کرد که اطلاعات اکانت های جیمیل یا اسکایپ وارد بشه.